AIDA Link

Wie we zijn

AIDA Link is reeds meer dan 25 jaar actief als marketingdata- en communicatiebedrijf, gespecialiseerd in de Belgische bouwwereld.
In 1990 werd ons bureau bekroond met een erkenning als Laureaat van de Koning Boudewijn Stichting.

AIDA Link analyseert hoe de Belgische bouwmarkt evolueert en de verschillende bouwsegmenten en bouwparticipanten functioneren. Onze kerncompetenties situeren zich in woningbouw, utiliteitsbouw en burgerlijke bouwkunde, dit zowel voor de professionele markt als de DHZ-markt.

Wat we doen

Ons aanbod is opgebouwd rond de marketing- en communicatienoden van onze klanten. AIDA Link spreekt de taal van de bouwwereld.

Ons vertrekpunt is altijd uw bouwpartijen, en hoe u optimaal waarde kunt creëren voor die klant of voorschrijver.

“Find”, “Grow” & “Understand” zijn de pijlers waarmee we u gidsen door het bouwproces. Dit steeds in vol respect voor alle bouwpartijen en lange termijn win-win-win relaties.

Bij AIDA Link vindt u alles onder één dak

Find: de bouwmarkt vinden
Dit via twee databronnen: Doelgroepadressen (BouwBase – Target Groups) en projectadressen (BouwBase - Project databases).

Grow: groeien in de bouwmarkt
Dit via de vier below-the-line communicatiekanalen in de bouw: opt-in e-mail (BouwEcho), direct mail (BouwBase), telemarketing (BouwTalk) en persoonlijk bezoek (BouwConnexions).

Understand: De bouwmarkt begrijpen
Dit via kwalitatief / kwantitatief marktonderzoek (BouwResearch)
en desk research (BouwInsights).

Onze mensen

We zijn communicatie en big data specialisten van Gent tot Namur. Wat ons verbindt is pragmatisch, analytisch en oplossingsgericht werken en vooral persoonlijk betrokken zijn.

Als multidisciplinair team zoeken we steeds naar de beste aanpak voor u en geloven niet in one-size fits all.

De klant gaat altijd voor. We voelen ons betrokken bij de bouwwereld, bij onze klanten en vooral bij uw klanten.

Onze klanten

Onze klanten zijn zowel fabrikanten van bouwmaterialen, bouwmaterialenhandels, (onder)aannemers als architectenbureaus en hun federaties.

Onze uitgebreide productenportefeuille gekoppeld aan ons dienstenassortiment zorgt ervoor dat u in al uw informatie- en communicatiebehoeften wordt voorzien. Samen met u streven wij naar een gerichter en slimmer communicatieklimaat met de verschillende stakeholders in het bouwverhaal.

Als u het ons vraagt, dan speelt het maken van weloverwogen keuzes, op basis van betrouwbare markt- en marketinginformatie, hierin een sleutelrol.

Full service en sectorspecialisatie, dat is jouw voordeel!

Hoe kunnen wij helpen?

Vul onderstaande gegevens in en wij nemen contact met u op

CTA
 1. Bericht*
  Invalid Input
 2. Naam*
  Gelieve uw naam in te vullen
 3. Bedrijf*
  Gelieve uw bedrijfsnaam in te vullen
 4. E-Mail*
  Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
 5. Telefoon
 6. *
  Invalid Input